Akvarellkurs Sundsvall

Akvarellkurs helg den 1-2 juni 2019

I början av juni är det dags för akvarellkurs igen. Kursen riktar sig framför allt till dig som målat akvarell tidigare och vill få ny inspiration och fördjupade kunskaper. Vi inspireras av naturen och omgivningarna kring den härliga trädgård där vi håller till (en riktig oas, mitt inne i Sundsvall!). Du får lära dig mer om akvarellteknik och bildkomposition. Jag gör även några demonstrationsmålningar för att ge inspiration till ditt måleri.

Kursen hålls i samarbete med ”Händer i Huset” och vi håller till en ateljé i centrala Sundsvall, Östra Långgatan 32. Christina Bohlin kommer att assistera vid vissa övningar samt se till att vi blir väl omhändertagna med goda luncher och fika.

Pris: 1600 kr för två dagars måleri, kl. 10-16.

Förmiddagskaffe, hemlagad lunch och eftermiddagsfika ingår i priset. Ta med dina egna färger och penslar. Har du inget eget material finns penslar och färg att låna. Ett helark Saunders Waterford per dag ingår.

Minst 6 max 10 deltagare.

Välkommen till en kreativ helg!

Har du frågor om kursens innehåll, kontakta mig på 070-5914182. Vill du anmäla dig till kursen, skicka ett mail till Händer i Huset, Christina Bohlin eva.christina.bohlin@gmail.com